Efterhånden som efteråres vejret langsomt gør sit indtog henover det danske land, er der mange der begynder at dagdrømme om at forlade den danske regn og kulde til fordel for solrige dage og lune nætter i troperne.
Derfor virkede det også som en drøm, da adskillige danske seniorer de sidste par uger modtog et brev fra selskabet "World Visitor", der inviterede de ældre danskere med til planlagte arrangementer rundt omkring i de danske kommuner, hvor de ville blive stillet en række spørgsmål om deres foretrukne rejsemål og rejsevaner. Belønningen for deltagelsen: En gratis ferie til Tyrkiet.

For godt til at være sandt?


Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er det nok desværre også.
Online medier såsom standby, SN og NEWS stiftede allerede sidste år bekendtskab med dette sælsomme fænomen, hvor de ældre pludselig tilbydes "gratis" rejser, hvis blot de deltager i simple markedsføringsundersøgelser.
Den slags aktiviteter i Danmark, har tidligere medført klager til forbrugerombudsmanden og en del kritik fra Forbrugerrådet Tænk, for at love gratis ferier til ældre dansker, der i sidste ende viser sig at være på samme prisniveau, som andre billige sydenrejser der udbydes af andre selskaber.
Selskaber der gjorde den slags kom derfor i 2015 i rampelyset, og blev beskyldt for at anvende "ufine" og vildledende markedsføringsmetoder.

Billig ferie er stadig muligt


Vi kan desværre her fra siden ikke love vores læsere "gratis" rejser, men anbefaler sider såsom rejsepriser.dk som et lidt mere overskueligt og troværdigt alternativ. For det er nemlig muligt at komme af sted p åen billig rejse – gratis bliver den desværre ikke, men i stedet for at tage det første det bedste tilbud man får stukket i hånden bør man i stedet søge rundt på nettet for på den måde at finde billige flybilletter til Tyrkiet. Så kan man vælge enten at finde en billigt hotel så man samlet set får en billig rejse, eller man kan bruge de penge man har sparet på billetterne til at opgradere sit hotel.
God ferie.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Er e-bogen slået igennem?

Det er efterhånden en hel del år siden, at e-bogen første gang blev introduceret. I USA og Asien var de hurtigt lidt længere fremme og e-bogslæseren Kindle blev hurtigt en kæmpe sællert. Salget af Kindles er dalet i takt med at salget af tablets og n...

read more 1 år siden

Reglerne i bordfodbold er nemme at lære

Bordfodbold er et spil, som er blevet utroligt populært i løbet af den seneste årrække. Folk spiller det i pauserne på arbejdspladsen, og hele tiden i SFO’en. Forældre køber bordfodboldborde, som skal stå i hobbyrummet i kælderen, så børnene altid ka...

read more 2 år siden

Se din sportsgren overalt

Der er to forskellige typer af personer i denne verden, når det kommer til at se sport. Der er dem, som hader det, og kun ser det med vennerne eller når Danmark en sjælden gang dominerer. I den anden vejbane har vi dem, der vil se alt der rør sig af...

read more 2 år siden