jylland
Har du nogensinde brugt en hel weekend i Jylland? Hvis ikke, er du helt sikkert gået glip af en masse. Jylland er meget mere end marker og landbrug.

Afslapning på første klasse i smilets by


Vidste du, at du faktisk kan tage på weekendophold i Danmarks anden største by? Aarhus er bestemt smilets by og det lader sig ikke skjule uanset hvor man tager hen i den jyske hovedstad. Et weekendophold i Jylland kan både byde på fred og ro såvel som mange spændende attraktioner. Er du mest til sidstnævnte, så er Aarhus bestemt noget for dig.

Der er både mulighed for at overnatte lige i centrum eller i udkanten af Aarhus. I centrum kan du blandt andet finde det store kunstmuseum Aros, der jævntligt kører særskilte udstillinger med kunstnere fra hele verden. Vil du opleve suset i maven sammen med en du holder af, ligger Tivoli Friheden også centralt i den jyske hovedstad. Foretrækker du i stedet en historisk oplevelse af en anden verden, er Den Gamle By bestemt anbefalelsesværdig. Er du på wekeendophold omkring højtider som påske og jul kan du endda være heldig at opleve højtiderne som de blev fejret en gang.

Vil du gerne shoppe mens du er på weekendophold så har Aarhus en stor gågade der rummer diverse tøj- og specialbutikker og ligeledes stormagasinerne Magasin og Salling der byder på udsøgt luksus. Derudover er der også Bruuns Galleri, det store shoppingcenter i forbindelse med banegården. Du kan også vælge at udfordre dine smagsløg i Bazar Vest som byder på butikker, små pop-up shops og restauranter med et eksotisk udvalg fra Asien og Mellemøsten. Det behøver altså ikke være kedeligt at tage på weekendophold i Aarhus eller Jylland for den sags skyld!

Fred og ro på vestkysten


Vil du hellere koble af i stille og rolige omgivelser? Så er Nord- eller Vestjylland nok stedet for dig. Her er der mulighed for at give sig hen til den frodige natur med både skov, strand og vand. Hvad enten du ønsker at bo lige i vandkanten eller nærmere en af de mange, små og bestemt hyggelige byer på vestjysten, så er der med garanti et weekendophold der passer dig.

Maria Hansen, en jordmoder fra København, prøvede et wellness ophold i Jylland, nærmere bestemt i Vestjylland tæt ved Vesterhavet, hvor bølgeskvulp og mågeskrig gav lyd fra sig: ”Det var et meget tiltrængt pust i hverdagen. Faktisk har jeg aldrig haft det så godt, som efter jeg kom hjem fra mit weekendophold i Jylland” beretter hun og fortsætter, ”Faktisk var det en gave fra min mand på vores bryllupsdag. Det er bestemt noget, jeg kan anbefale alle at prøve mindst en gang i livet. Vi har aftalt at skulle afsted igen næste år”.

Mangler du inspiration til dit næste weekendophold eller mangler du bare en personlig eller kreativ løsning til den næste store dag i en af dine kæres liv? Så finder du de bedste gaveideer her.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Børn og tablets – hvad er op og ned?

Der er rigtig mange kommende forældre, der har en skarp holdning til børn og smartphones/tablets. Der er mange der mener, at det er bestemt ikke noget, som deres børn skal bruge, når de bliver store nok, da det ikke gavner deres udvikling. Der er dog...

read more 1 år siden

Sådan finder du den bedste e-bogslæser

Med fremkomsten af e-bøger er den klassiske bog på vej ud, og det er godt for både dig og miljøet, men hvad skal man vælge, når der skal læses e-bøger? Vi har gransket markedet og kigget på den rigtige løsning til dig. Hvad er e-bøger? Kender du ikk...

read more 1 år siden

Fingerringe kan fortælle mere end man lige tror

Selvom nogle mænd også kan gå med smykker, så er det nu engang kvinder, man forbinder med størstedelen af alle smykker. For smykker er for det fleste kvinder det samme som både sko og tøj. Det er noget af det, som er med til at pynte, samt give nogle...

read more 1 år siden