man cave
Visse ting skal bare være til stedet i en man cave. Her kommer nogle gode idéer til hvordan du kan indrette din mandehybel så gutterne taber kæben af ren misundelse næste gang du inviterer på fodbold.

Underholdning med gutterne


Et must have i en hver man cave må være at der er et poolbord. Det er ideelt til når man skal spille pool med vennerne, men kræver naturligvis at man har lidt plads at give af. Det sætter helt sikkert gang i underholdningen når drengene er på besøg. Om det er i ædru tilstand eller ej, så er der ikke noget sjovere end et spil pool med kammeraterne. Så slipper I også for at tage på pub hvis I bare vil have en hyggelig eftermiddag eller aften sammen. Ellers kan et bordfodboldbord måske også gøre det hvis pladsen i lejligheden er lidt mere trang. En dartskive på væggen er også en fed feature som fylder endnu mindre.

Er du typen der tit går i træningscenter og nyder at give den en ordentlig omgang, så er en boksepude en fed investering. Den kan både bruges til at øge din muskelmasse samt forbrænde et højt antal kalorier på kort tid. En god måde at komme af med alle dagens frustrationer samtidig med du får en lækker krop. Og er der noget mere maskulint end en boksepude i et hjem? Kvinderne vil helt sikkert synes at det er et ret sexet element i din indretning.

Vægdekoration eller planter


En anden idé som måske kræver lidt mere arbejde er at give en af væggene en cool farve. Det kan både være i form af tapet eller at man selv kaster sig ud i malerarbejdet. Det kan også være et par fede plakater eller din egen kunst du kan udtrykke på væggen. Det vil give et meget personligt præg i rummet og helt sikkert skille det ud fra alle andres. Man kan også lave sin egen bar. Det vil helt sikkert gøre gutterne grønne af misundelse samt give en masse hyggelige fredag aftener. På homedit.com kan der findes masser af inspiration til indretning af din man cave.

Det virker måske ikke som den typiske ting af putte ind i din lille mandehule men faktisk er det en god idé med et par enkelte planter. Det behøver ikke at være af den helt vilde rosenrøde slags men en grøn plante i en vindueskarm eller på gulvet kan være med til at give noget mere liv til et rum som ellers godt kan komme til at virke mørkt og koldt. Hvis du tør kan du kigge i et plantecenter og se om der ikke er noget der passer i din smag. Og prøv nu at kigge efter andet end den klassiske kaktus. Den er selvfølgelig utrolig nem at holde og nærmest umulig at dræbe men der er bare ikke meget hygge over en kaktus.

Der er altså mange muligheder for at opgradere din kedelige lejlighed til en rigtig fed man cave som vil gøre en hver fyr misundelig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Er e-bogen slået igennem?

Det er efterhånden en hel del år siden, at e-bogen første gang blev introduceret. I USA og Asien var de hurtigt lidt længere fremme og e-bogslæseren Kindle blev hurtigt en kæmpe sællert. Salget af Kindles er dalet i takt med at salget af tablets og n...

read more 1 år siden

Reglerne i bordfodbold er nemme at lære

Bordfodbold er et spil, som er blevet utroligt populært i løbet af den seneste årrække. Folk spiller det i pauserne på arbejdspladsen, og hele tiden i SFO’en. Forældre køber bordfodboldborde, som skal stå i hobbyrummet i kælderen, så børnene altid ka...

read more 2 år siden

Ældre borgere tager på ferie til Tyrkiet

Efterhånden som efteråres vejret langsomt gør sit indtog henover det danske land, er der mange der begynder at dagdrømme om at forlade den danske regn og kulde til fordel for solrige dage og lune nætter i troperne. Derfor virkede det også som en drøm...

read more 2 år siden